FE PHOENIX SRL

COLEGIUL ECONOMIC "ION GHICA" BRAILA, jud. Brăila

FE PHOENIX SRL, va realiza activitati de comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare si produse bio.

Detalii firmă

C.I.F: 1110009700

Nr. Reg.Com: 12/07/2015

Serie certificat înregistrare: A-FE

Număr certificat înregistrare: 1509700

Tip activitate: Prestări servicii

CAEN: Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare - CAEN 4639

Domeniu activitate:

Capital social: 1000 lei

Date contact

Telefon: 0239613457

Email: firmaphoenix_srl@yahoo.com

Fax: 0239613457

Website:
http://eurobraila.ro/firme/phoenix/

Administratori și asociați:
Dovletiu Claudiu Georgian cu funcția administrator, participare 10%
Alecu Adrian Robert cu funcția agent vanzare, participare 10%
Anghel Marinel Georgian cu funcția agent vanzare, participare 10%
Radu Cosmin cu funcția agent vanzare, participare 10%
Perianu Madalina Alina cu funcția Director vanzari, participare 10%
Bordea Georgian Valentin cu funcția Director marketing, participare 10%
Banica Alexandra Valentina cu funcția Director aprovizionare, participare 10%
Tudose Catalina Paula cu funcția Gestionar depozit, participare 10%
Anghel Ionela Violeta cu funcția Contabil, participare 10%
Craioveanu Florentina cu funcția Secretar, participare 10%

Produse și servicii

Tort diplomat

Ingrediente: Foaie de rulada :3 oua, 10 gr cacao, 60 gr faina, 1 varf de cutit praf de copt, 60 gr zahar. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, 10 gr gelatina, 500 gr frisca, vanilie. Umplutura: ananas din compot, piersici in compot, cirese confiate. Decor: frisca, cirese confiate.

Preț: 50 lei

Gem de cirese

INGREDIENTE: 1 kg cirese,500g zahar,zeama de lamaie

Preț: 9 lei

Zmeura

Zmeura

Preț: 1.57 lei

Portocale

Portocale - 1.99lei/kg

Preț: 1.99 lei

Gogosari in otet

10 kg gogosari Mod de preparare :se curata gogosarii, se fac feliute mici ,se pun 1 kg otet in borcan si apoi se face compozitia de otet cu sare si zahar . 1 kg zahar o lingura de piper o lingurita de enibahar 50 g boabe de mustar 200 g sare mare frunze de telina 45 fire de hrean foi de dafin

Preț: 6.88 lei

Compot de ananas

-un ananas mai micut sau mediu;apa ,scortisoara , cuisoare sau ambele,fructre de gust si preferintele tale Ananasul se curata de coaja,se taie rondele…iar apoi feliile se obtinute se taie patratele; Se pun apoi feliutele rezultate intr-o oala ,pe foc,cu apa cat sa treaca 2 degete peste ananas…sau chiar mai mult…depinde cat de mult compot doriti sa faceti.;Se adauga scortisoara…cuisoarele…sau puteti sa il lasati simplu…ananasul are un gust deosebit dulceag…si de obicei nu necesita aditivi aromatici:) Se lasa apoi la fiert..dar sa nu dea in mai mult de doua clocote din momentul in care a inceput fierberea….mai exact 1 minut din momentul in care fierbe;Se stinge apoi focul si se lasa compotul sa se odihneasca in oala; Dupa 40 min…se serveste….se asteapta eventual sa se raceasca putin.

Preț: 5.2 lei

Gem de mure

Ingrediente: mure 2 kg , zahar 1 kg , zeama de lamaie 2 lingurite

Preț: 4.5 lei

Compot de struguri negri

Ingrediente: struguri , zahar . Boabele de struguri se desprind de pe ciorchine şi se spală foarte bine sub jetul de apă rece. In borcane se pun cam 3/4 de boabe de struguri. Se adaugă 1-2 linguri de zahăr, în funcţie de cât de dulci sunt strugurii sau în funcţie de cât de dulce doriţi să fie compotul. Se umple borcanele cu apă rece. Se fixează capacele, apoi se pun la fiert în baie de apă pentru 30 de minute din momentul în care a început să fiarbă apa.

Preț: 3.5 lei

Dulceata de struguri

Ingrendiente: struguri naturali romanesti, zahar, Gel BIOfix Dr. Oetker.

Preț: 5.99 lei

Dulceata de gutui

Ingrendiente: gutui naturale romanesti, zahar, Gel BIOfix Dr. Oetker.

Preț: 5.99 lei

Cascaval bio

Ingrediente din agricultura bio. Lapte bio pasteurizat de vaca. Grasime min. 45%.

Preț: 26.9 lei

Ulei floarea-soarelui

Ulei floarea-soarelui bio

Preț: 14.9 lei

Compot de piersici

Ingrediente compot de piersici : 1. Piersici coapte, de buna calitate, să nu fie lovite 2. Zahar 3. Apa, zeama de lamaie 4. Optional se poate folosi zahar vanilat

Preț: 13.99 lei

Dulceata de afine

Ingrediente pentru dulceata de afine : – 1 kilogram de afine – 450 grame de zahar

Preț: 13.99 lei

Compot de cirese

Ingrediente 1 kg cirese, 1 pahar apa sau vin rosu, 150 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare Mod de preparare Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul, putina sare, zaharul vanilat. Cand incepe sa se lege siropul, se adaugaciresele si se lasa la fiert pe foc mic.

Preț: 7.5 lei

Compot de visine

• visine (5 kg) • apa (4 l) • zahar (200 g zahar la un litru de apa pentru un compot mai acrisor, 300 pentru un compot mai dulce)

Preț: 7.5 lei

Vin Pinot Noir sec

Vin Pinot Noir sec Stralucitor, este un vin cu o viguroasa coloana vertebrala, nefiind insa lipsit de o structura delicata si gratioasa, conferita de aroma fructata de fragi proaspeti, cassis si violete. Culesi la deplina maturitate, strugurii si-au dezvoltat mireasma vegetala prin invechirea vinului in baricuri de stejar ars, de la care au imprumutat un profund parfum de vanilie si caramel. Gustul a capatat, astfel, rotunjime, devenind matasos, armonios si bine echilibrat. Cu o onctuozitate pronuntata, gustul se insinueaza impercertibil tuturor simturilor dornice de desfatari vii, binefacatoare. An de productie: 2011 Alcool: 13% Caracteristici: Sec Vin ecologic: produs din struguri ecologici (netratati chimic), valorificati in produs finit dupa toate standardele europene ale vinului organic (bio), fara folosirea de substante interzise in tratarea, clarificarea si stabilizarea sa. Cu un redus continut de sulfiti. Temperatura optima de consum: temperatura camerei. PINOT NOIR 2011 Meniu: A se servi la mancaruri condimentate. Optim pentru aperitive. Un bun insotitor al sosurilor rosii, fie ele simple sau ardeiate, usturoiate si piperate.

Preț: 25 lei

Zacusca cu legume coapte

- Zacusca cu legume coapte: Ingrediente:10 kg vinete 10 kg gogosari 10 kg ardei gras 6 kg ceapa 2 borcane pasta de tomate 2 l ulei sare, piper REALIZAT DE BANICA ALEXANDRA-VALENTINA

Preț: 7.99 lei

Sos de tomate

Sos de tomate Ingrendiente:rosii,sare,zahar,alte ierburi aromate Preparare:rosiile sunt spalate bine,sunt taiate si este indepartata bine partea alba ,apoi sunt date printr-o masina speciala de tocat.Sucul obtinut este fiert si apoi cand borcanele se sterilizeaza. Realizat de:Anghel Ionela Violeta

Preț: 4.99 lei

Dulceata de trandafiri

Ingrediente: -1 l apa -700 gr zahar -300 gr petale trandafiri -1 pliculet sare de lamaie Mod de preparare: Desprindem petalele trandafirilor. Nu folosim orice fel de trandafiri, ci acesti trandafirasi roz, foarte parfumati, speciali pentru dulceata. Rupem portiunea alba a petalelor si apoi le frecam cu sare de lamaie pana incep sa isi lase zeama. Fierbem apa impreuna cu zaharul pana obtinem un sirop. Adaugam petalele de trandafiri. Adunam spuma care se formeaza. Cand siropul devine legat punem cativa stropi pe o farfurie; daca ei se aduna imediat in niste cristale dulceata este gata. O turnam fierbinte in borcanele sterilizate, infiletam bine capacele, si le intoarcem astfel incat sa cream vid si le lasam sa se raceasca. Pofta buna! Realizat de: Craioveanu Florentina cls a12-a C

Preț: 5.2 lei

Dulceata de capsuni cu piersici

Ingrendiente: 700g capsuni(cantarite dupa pregatire), 300g piersici/nectarine(cantarite dupa pregatire), coaja de la o lamaie sau 1 plic Finesse coaja de lamaie, 1 cutie Gelifiant cu fructoza dietetic bio Dr. Oetker. Realizat de: Dovlețiu Claudiu

Preț: 4.99 lei

GEM BIO DE CĂPSUNI

DESCRIERE Gem bio de capsuni (fara zahar) x 320g Gem delicios de fructe, preparat dupa o metoda traditionala, fara zahar, care pastreaza nealterat gustul capsunelor proaspete. Este indulcit cu pulpa de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi. Informatii produs. *Capsuni bio 70%, *pulpa bio de mere 28.6%, pectina, acid citric.*ingrediente din agricultura bio. Valori nutritionale 100g de produs contin in medie: Valori energetice: 117kcal/499kj Proteine:0.5g Carbohidrati: 28.4g. Fibre : 2,3 g. Realizat de Alecu Adrian-Robert

Preț: 19.99 lei

SERBET DE ZMEURA

SERBET DE ZMEURA INGREDIENTE:zmeura proaspata,zahar,unt PREPARARE:Intr-un vas se acopera zmeura (pe care am trecut-o sub jet de apa rece) cu cca 250 ml apa si se da in cateva clocote apoi se lasa sa se raceasca si se scurge sucl lasat printr-un tifon sau sita deasa. Sucul obtinut se toarna peste 1 kg de zahar si se pune la fiert cca 30 minute, la foc potrivit, amestecand continuu, pana se ingroasa bine. Se stinge focul si se lasa serbetul sa se raceasca un pic amestecand, cand si cand. Pana sa se raceasca (cand este caldut) luam serbetul la frecat cu o lingura (sau cu mixerul) pana se raceste bine si isi schimba culoarea intr-un roz mat, apoi incorporam untul, cate un pic. Turnam serbetul in borcanele curate, inca, cand este cald, il lasam sa se raceasca bine si apoi punem capacelele etanse. Se pastreaza in locuri racoroase si uscate. Se foloseste la diferite glazuri si aromarea cremelor. Realizat de:Radu Cosmin

Preț: 12 lei

Gem de capsuni

Gem de capsuni Ingrendiente: capsuni coapte si sanatoase,zahar,suc de lamaie. Preparare:capsunile sunt bine spalate, se taie in bucati (sferturi, jumatati, in functie de marime) si se pun intr-o cratita. Se stropesc cu sucul de lamaie si se pune cratita pe foc iute dupa care se adauga zaharul. Realizat de: Bordea G

Preț: 4.99 lei

Gem de prune

Ingrendiente:prune,zahar Mod de preparare:se scoate samburele,se fierbe pana se face o pasta,intre timp se pune si zaharul. Realizat de:Perianu Madalina

Preț: 45 lei

Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni, produs bio.

Preț: 5 lei