FE PATIPAN SRL

COLEGIUL TEHNIC ARMAND CALINESCU PITESTI, jud. Argeș

Panificaţia reprezintă domeniul cel mai răspândit în cadrul alimentaţiei, dar şi concurenţa este pe masură. În ultimul timp, concurenţa acerbă a panificaţiei comerciale o reprezintă maşinile de făcut pâine la domiciliu. Totuşi, o afacere în domeniu este profitabilă datorită loialităţii clienţilor. Loialitatea rep În ultimii ani, concurenţa în domeniul produselor de panificaţie a crescut vertiginos. Datorită ciclului foarte scurt de fabricaţie al acestor produse şi a cererii relativ stabile. Piaţa S.C. „PATIPAN” S.A. reprezintă spaţiul economico – geografic unde ea este prezentă cu produsele sale.Societatea va produce şi va comercializa anual pe piaţa internă peste 12 tone de produse de panificatie Piaţa căreia i se adresează S.C. „PATIPAN” S.A. are un caracter local pe de o parte şi tradiţional pe de altă parte. Geografic această piaţă e localizată în judetul Ilfov, iar din punct de vedere al componenţei este o piaţă tradiţional universală. rezintă cheia succesului caştigată prin calitatea de înalta clasă a produselor Slogan:” « ÎN FIECARE CASĂ O PÂINE GUSTOASĂ! »!”

Detalii firmă

C.I.F: 1110008940

Nr. Reg.Com: 03/07/2015

Serie certificat înregistrare: A-FE NR. 1508940

Număr certificat înregistrare: NR. 1508940

Tip activitate: Prestări servicii

CAEN: Comertul cu amanuntul al painii, produselor de patiserie si produselor zaharoase, cod CAEN-4724

Domeniu activitate:

Capital social: 150000 lei

Date contact

Telefon: 0348401382

Email: patipan59@yahoo.com

Fax: 0348401382

Website:
http://eurobraila.ro/firme/fe-patipan-srl/

Administratori și asociați:
Rebej Gabriela Mariana cu funcția ADMINISTRATOR, participare 10%%
Dragomir Ionut Cosmin cu funcția LUCRATOR COMERCIAL, participare 10%%
Sultana Alexandru Mihaita cu funcția DIRECTOR COMERCIAL, participare 10%%
Arghir Andreea Crina cu funcția ASISTENT MANAGER, participare 10%%
Voinea Florin valentin cu funcția LUCRATOR COMERCIAL, participare 10%%
Morlova Ionut Florin cu funcția CONTABIL, participare 10%%
Stoian Alexandru Cosmin cu funcția DIRECTOR RESURSE UMANE, participare 10%%
Voicu Andrei Ionut cu funcția SEF BIROU MARKETING-ANALIZA PIATA SI RECLAMA, participare 10%%
Dumitrescu Mihai cu funcția SEF BIROU APROVIZIONARE SI DESFACERE, participare 10%%
Cuptor Adrian Cătălin cu funcția SEF MAGAZIN, participare 10%%

Produse și servicii

Franzela Arges

Franzela Arges-1,0 ron Pâinea albă este facută din făină rafinată (albă), conţinând doar partea centrală a bobului de grâu (endosperm). Fiind mai săracă în fibre, este mai bine tolerată la nivel digestiv, dar şi mai puţin bogată în minerale şi vitamine.

Preț: 1 lei

Pâine cu secară

Pâine cu secară -2,50 lei Pâinea cu secară este mai bogată în fibre decat pâinea albă, ceea ce duce la accelerarea tranzitului intestinal şi o face una dintre soluţiile naturale pentru combaterea constipaţiei. Pe de altă parte, celuloza prezentă din plin în pâinea de secară o face mai greu de asimilat - de aceea se recomandă consumul alternat cu alte tipuri de pâine. Aportul ei caloric este de 230 kilocalorii la 100 grame.

Preț: 2.5 lei

Pâine cu tărâţe

Pâine cu tărâţe-2,50 lei Pâinea cu tărâţe este foarte bogată în vitamine tip B şi o foarte bună sursă de fibre. Ca şi pâinea integrală, se recomandă alternarea ei cu alte tipuri de pâine, mai ales pentru copii, deoarece asimilarea unor elemente importante (fier, magneziu, calciu) este îngreunată în cursul digestiei unui asemenea tip de pâine.

Preț: 2.5 lei

Pâine multicereale

Pâine multicereale-2,50 lei Pâinea multicereale este făcută din diverse tipuri de făinuri: făină de grâu, făină de secară, făină de orz, ovăz, porumb, sorg, mei, orez. De cele mai multe ori pâinea multicereale conţine şi amestecuri de seminţe: floarea soarelui, in, susan, mac, etc şi cerelale laminate. Pâinea multicereale are un gust deosebit ce variază în funcţie de ingredientele utilizate. Se ştie că pâinea cu cereale şi seminţe este sănătoasă datorită aportului de acizi graşi nesaturaţi din seminţe, dar şi al aportului de fibre din cereale. În general pâinea multicereale nu este o pâine cu aport energetic scăzut şi nici nu se poate spune că se recomandă a se utiliza în mod special cu ceva anume.

Preț: 2.5 lei

Pâine albă

Pâine albă-1,5 lei Pâinea albă este facută din făină rafinată (albă), conţinând doar partea centrală a bobului de grâu (endosperm). Fiind mai săracă în fibre, este mai bine tolerată la nivel digestiv, dar şi mai puţin bogată în minerale şi vitamine.

Preț: 1.5 lei