FE OFFICE & PAPER SRL

LICEUL TEHNOLOGIC ,,VIRGIL MADGEARU,, ROSIORII DE VEDE ROSIORII DE VEDE, jud. Teleorman

Ne numim FE OFFICE&PAPER SRL si ne consideram in primul rand o mare familie. Ne-am nascut in Rosiorii de Vede in primavara anului 2015. FE OFFICE&PAPER SRL este o companie de comert cu articole de birotica, papetarie si tehnica de birou. Ne adresam distribuitorilor, magazinelor specializate si clientilor finali. Reprezentam in Romania brandul Faber-Castell, unul dintre cei mai mari producatori din lume de instrumente de scris pentru birou, produse scolare&creative, arta&grafica si instrumente de scris exclusiviste. Alte branduri distribuite: Xerox, Rotring, Esselte, Leitz, Rapid, Elba, Snopake, Noki, KOH-I-NOOR, Global Notes, Pigna, Tesa, GPV, Rocada, Fellowes, Centropen, Kores, 3M, BIC, Parker, HP, Lexmark, Epson, InkTec

Detalii firmă

C.I.F: 1110011021

Nr. Reg.Com: 01/07/2015

Serie certificat înregistrare: A-FE

Număr certificat înregistrare: 15011021

Tip activitate: Prestări servicii

CAEN: 4762-comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie in magazine specializate

Domeniu activitate:

Capital social: 22000 lei

Date contact

Telefon: 0247.466.171

Email: fe.officepaper@yahoo.com

Fax: 0247.467.223

Website:
http://eurobraila.ro/firme/fe-office-paper-srl/

Administratori și asociați:
NEACSU COSMINA cu funcția ADMINISTRATOR, participare 9.1%%
PRIMEJDIE IULIANA cu funcția ASOCIAT, participare 9.09%%
CRISTESCU GEORGIANA cu funcția ASOCIAT, participare 9.09%%
SMARANDA ADRIANA cu funcția ASOCIAT, participare 9.09%%
VOINICILA DORA cu funcția ASOCIAT, participare 9.09%%
TUDOR ROXANA cu funcția ASOCIAT, participare 9.09%%
TUMBEA SIMONA cu funcția ASOCIAT, participare 9.09%%
NEDEA FLORIN cu funcția ASOCIAT, participare 9.09%%
AMZA LAURA cu funcția ASOCIAT, participare 9.09%%
FLOREA SORIN VALENTIN cu funcția ASOCIAT, participare 9.09%%
LAUTARU MARINELA cu funcția ASOCIAT, participare 9.09%%

Produse și servicii

Hartie Copiator A4 Digital Xerox

Adaptata de Xerox noilor cerinte in materie de imprimare digitala, hartia Xerox Digital este ideala pentru aplicatii precum coli cu antet, scrisori, oferte si alte documente trimise prin posta sau fax. Avantajele hartiei Xerox Digital: prezinta un grad de alb ridicat; asigura eficienta deosebita in aplicatii fata-verso si volume mari; garanteza 99,99% functionare fara blocaje; este compatibila imprimarii laser, inkjet si offset. Este recomandata pentru toate tipurile de echipamente digitale.

Preț: 17 lei

Hartie copiator A4 Performer Xerox

Optiunea economica a gamei, hartia Performer este recomandata pentru imprimarea alb-negru a documentelor standard din biroul dvs. Aplicatii: coli cu antet, scrisori, oferte, aplicatii zilnice interne si externe.

Preț: 14 lei

Pix cu mecanism Grip 2022 Faber-Castell

Zona GRIP anti-alunecare patentata, cu mici puncte de masaj. Forma ergonomica triunghiulara. Mecanism de calitate, actionat prin apasare, clip elastic, rezistent. Mina in culoarea corpului.

Preț: 4 lei

Pix Cu Mecanism K5 0.7Mm Kores

Pix retractabil cu bila din tungsten - carbide . Scrie foarte usor pana la 2000m. Cerneala speciala documente. Forma triunghiulara ergonomica. Sistem aerare care previne scurgerea cernelei. Disponibil in 3 culori: negru, albastru si rosu

Preț: 2 lei

Tavita Documente G2Desk

Tavita pentru documente, fabricata din 80% material reciclat. Tavitele se pot aseza pe verticala, stivuite sau in trepte. 100% reciclabil. Dimensiuni: 90 x 278 x 353 mm. Disponibila in culorile: verde, alb, albastru, negru, rosu si transparent.

Preț: 9 lei

Tavita Documente Style Leitz

Tavita pentru documente din material de calitate premium, cu un design modern si o gama variata de culori sofisticate: alb arctic, grena, fistic, albastru-violet, negru satin. Ideala pentru organizarea documentelor pe birou. Se asorteaza perfect cu celelalte accesorii pentru birou din gama Leitz Style.

Preț: 30 lei

Cutie de Arhivare Eco 100 mm Esselte

Beneficiati de o solutie de arhivare eficienta si economica, contribuind in acelasi timp la protejarea mediului inconjurator. Produsele sunt fabricate din carton ondulat 100% reciclat si sunt 100% reciclabile si certificate cu eticheta FSC. Dimensiune: 327 x 233 x 100mm.

Preț: 4 lei

Cutie Arhivare Speedbox 100Mm Esselte

Cu Esselte Speedbox economisesti timp si efort. Se asambleaza usor si intuitiv, in doar cateva secunde. Peretii din carton dublu previn deschiderea cutiei si intaresc fantele de prindere. Pentru documente A4 si dosare A4. Dimensiuni ideale pentru etajere si rafturi de arhiva, cutia putand fi pozitionata vertical sau orizontal. Dimensiuni (mm) 100 x 250 x 350 Greutate (kg) 0,17 Fabricate din carton ondulat 100% reciclat. 100% reciclabile. Certificate FSC.

Preț: 8 lei

Rezerva Cub Hartie Color 650 File Cu Suport Herlitz

Cub de hartie cu suport, 90 x 90 mm, 650 file.

Preț: 21 lei

Notes Adeziv 75 x 75 mm 4 Culori 320 File Global

Notes adeziv, non-permanent. Ideal pentru memento-uri si mesaje. Contine 4 culori neon: roz, galben, verde si portocaliu; 4 culori pastel: albastru, roz, galben si verde. Dimensiune: 75 x 75 mm.

Preț: 11 lei

Biblioraft Plastifiat 75 mm Economy Esselte

Biblioraft de calitate plastifiat pe exterior, 75 mm, diverse culori.

Preț: 13 lei

Biblioraft Plastifiat 75 mm Standard Esselte

Biblioraft de calitate, pentru o utilizare fara probleme, pe termen lung. Prevazut cu un mecanism imbunatatit, cu o forta mai mare de inchidere si o precizie sporita. Beneficiaza de caracteristici noi si inovative, precum forma ergonomica a mecanismului care permite o manevrare mai facila. Design cu stil si materiale de calitate: carton rezistent si plastifiat cu polipropilena, atat pe interior, cat si la exterior. Cu margini ranforsate metalic si orificiu de prindere metalic pe cotor pentru o manevrare mai usoara.

Preț: 20 lei

Biblioraft Plastifiat 80 mm 180 grade Leitz

Mecanism de inalta calitate, pentru uz profesional. Exterior plastifiat cu polipropilena si interior de carton. Materialul rezistent si mecanismul 180° asigura performanta si eficienta.

Preț: 37 lei

Biblioraft 75 mm 180 Active Style Leitz

Biblioraft modern si inovator, cu un design unic si o gama variata de culori sofisticate: alb arctic, grena, fistic, albastru-violet, negru satin. Material usor si design ergonomic, pentru manevrarea facila a documentelor, atat in miscare, cat si la birou.

Preț: 70 lei