FE GRAND CLASS SRL

Colegiul Economic "Ion Ghica" Braila, jud. Brăila

Firma de exercitiu FE GRAND CLASS SRL a fost înfiinţată în luna iunie 2015 de elevii clasei a XI-a G, sub îndrumarea profesorului coordonator, Vişinescu Sanda. Aceasta a fost infiintata cu scopul de a ne dezvolta spiritul antreprenorial prin simularea activitatii unei firme reale. Iniţiatorii afacerii sunt, tineri, cu spirit inovativ dezvoltat, dispuşi să îşi asume riscuri, ce vor încerca să compenseze lipsa experienţei cu o motivaţie deosebită. Totuşi, ceea ce ne ajută cel mai mult în dezvoltarea acestei idei este dragostea pentru domeniul Turism şi alimentaţie. În ciuda a tot ceea ce am spus până acum, suntem simpli elevi şi ne confruntăm cu numeroase impedimente în realizarea acestui proiect. Cel mai important este constituit de lipsa resurselor financiare sau dificultăţile întâlnite în încercarea de a le procura în circumstanţele actuale. Firma noastră se adresează tuturor categoriilor de clienţi, dar cu precădere celor cu posibilităţi medii şi ridicate, iubitori de confort şi servicii de înaltă clasă. În încercarea de a ajunge cât mai uşor la clienţi, firma noastră îşi propune parteneriate cu agenţii de turism cunoscute. Viziune: Vom fi un complex de furnizare de servicii diversificate şi de înaltă calitate. Misiunea noastră este de a contribui la relansarea serviciilor în municipiul Brăila, domeniu important pentru dezvoltarea economică şi socială a localităţii. Strategia: Pentru a ne îndeplini misiunea, direcţia principală a acţiunilor noastre va fi cea care va asigura utilizarea eficientă a principalelor resurse de care dispune firma şi anume: pentru • Resursa umană – pe care o considerăm esenţială pentru realizarea activităţilor noastre şi pe care o vom face competentă, loială, legată afectiv de locul de muncă şi capabilă să asimileze noul; • Resursa financiară – pe care o vom folosi pentru asigurarea celor mai eficiente mijloace pentru îndeplinirea misiunii; • Resursa de timp – planificarea eficientă a activităţilor în aşa fel încât să ne îndeplinim misiunea fără întârzieri inutile.

Detalii firmă

C.I.F: RO1210010046

Nr. Reg.Com: J09/43/26.06.2015

Serie certificat înregistrare: A-FE

Număr certificat înregistrare: 15010046

Tip activitate: Prestări servicii

CAEN: Hoteluri si alte facilităţi de cazare similare, Cod CAEN 5510

Domeniu activitate:

Capital social: 200.00 lei

Date contact

Telefon: 0239613457

Email: grsnd.class@yahoo.com

Fax: 0239613457

Website:
http://eurobraila.ro/firme/fe-grand-class-srl/

Administratori și asociați:
Milea Raluca Mădălina cu funcția Administrator, participare 10%
Clapon Andreea Cornelia cu funcția Asociat, participare 10%
Dulgheru Andra cu funcția Asociat, participare 10%
Gruzea Aurelia Ionela cu funcția Asociat, participare 10%
Iacomi Andreea Camelia cu funcția Asociat, participare 10%
Lascu Georgiana Alexandra cu funcția Asociat, participare 10%
Milea Mădălina cu funcția Asociat, participare 10%
Timuş Georgiana cu funcția Asociat, participare 10%
Trifan Alina Nicoleta cu funcția Asociat, participare 10%
Ungureanu Mihaela cu funcția Asociat, participare 10%

Produse și servicii

PACHET REVELION 2015 - 2016

Pachetul include: • Cazare 3 nopţi în cameră dublă • Pensiune completă • Masă festivă Revelion • Foc de artificii • Masă festivă Carnaval

Preț: 650 lei

PACHET CRĂCIUN 2015

Pachetul include: • Cazare 3 nopţi cu mic dejun • Primirea lui Moş Crăciun – program pentru cei mici pe 24 Decembrie ( bufet cu prăjituri de casă şi cozonac) • Dejun Tradiţional de Crăciun pe 25 Decembrie, cu pachet băuturi incluse.

Preț: 350 lei

Pachet 3 cazari

Pachetul include mic dejun, seara de discotecă cu tematică sau seară de karaoke (în funcţie de numărul de participanţi înscrişi) + voucher băutură.

Preț: 300 lei

Pachet 4 nopti de cazare

Pachetul include cazare în cameră matrimonială, demipensiune (mic dejun bufet si cina meniu pensiune), masaj general: 30 min, sala fitness 60 min. Intrare duminica şi ieşire joi.

Preț: 450 lei

Camere twin

Camerele twin sunt mai spatioase si au un pat matrimonial si o canapea neextensibila. Una dintre aceste camere este prevazuta cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati. Capacitatea maxima admisa este de 3 adulti. Suprafata: 39 mp. Toate camerele au instalaţie de climatizare, internet, minibar, seif, LCD, grup sanitar cu cabină duş şi uscător de păr.

Preț: 160 lei

Camere matrimoniale

Numarul maxim de persoane admis in acest tip de camera este de 2 adulti si 1 copil cu varsta mai mica de 7 ani. Suprafata: 30 mp. Camerele sunt dotate cu instalaţie de climatizare, internet, minibar, seif, LCD, grup sanitar cu cabină duş şi uscător de păr.

Preț: 140 lei

Camere single

Capacitatea maxima admisa este de 1 adult si 1 copil, pentru care se poate solicita pat suplimentar. Suprafata: 26 mp. Camera este dotată cu instalaţie de climatizare, internet, minibar, seif, LCD, grup sanitar cu cabină duş şi uscător de păr.

Preț: 100 lei