FE DAIANPANIF SRL

Liceul Teoretic ,,George Valsan " Faurei, jud. Brăila

PRODUSE UNU* SI UNU* PENTRU O VIATA MAI BUNA! Firma SC. DAIANPANIF SRL, cu sediul in Faurei, Jud. Braila, are ca obiect principal de activitate - comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominant de produse alimentare. Economia moderna a generat noi exigente fata de comertul cu amanuntul, determinandu-l ca, alaturi de vanzarea propriu-zisa, sa includa in preocuparile sale si realizarea unor servicii care sa duca la imbunatatirea sistemului de satisfacere a nevoilor consumatorilor sau utilizatorilor finali si, implicit, la cresterea gradului de satisfactie a acestora. SC DAIANPANIF SRL asigură condiţiile necesare pentru o largă expunere a sortimentelor , pentru o alegere neîngrădită a mărfurilor de către consumatori, şi pentru prestarea unor servicii comerciale care contribuie la ridicarea confortului procesului de cumpărare. Vom folosi tehnici comerciale deosebit de complexe şi metode de vanzare foarte variate. Afacerea are şanse reale de reuşita deoarece există o cerere în creştere pentru produsele alimentare pe care le vom oferi, pozitia geografică asigurand si ea o bază largă de aprovizionare cu materii prime pentru mai multi furnizori. Produsele oferite de noi prezintă urmatoarele avantaje : calitate si conditii de pastrare; Marfa proaspata direct de la producator; Aspect plăcut; Preturi mici; “Facem totul cu dragoste pentru a va oferi ce-i mai bun”

Detalii firmă

C.I.F: 1110009702

Nr. Reg.Com: 30/06/2015

Serie certificat înregistrare: A-FE

Număr certificat înregistrare: 1509702

Tip activitate: Furnizare

CAEN: Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare CAEN 4711

Domeniu activitate: Comert cu amanuntul

Capital social: 100000 lei

Date contact

Telefon: 0239661596

Email: aly_nice_girl07@yahoo.com

Fax: 0239661299

Website:
http://eurobraila.ro/firme/fe-daianpanif-srl/

Administratori și asociați:
ISTRATE IOANA ALEXANDRA cu funcția ADMINISTRATOR, participare 10%
BUNEA D. ELENA STELUTA cu funcția CONTABIL, participare 10%
ANTON C. GABRIELA ZIZICA cu funcția SECRETAR, participare 10%
DIMITRIU E. ANCA cu funcția VANZATOR, participare 10%
PATRASCU M. ANCA cu funcția VANZATOR, participare 10%
ANDREI R. RADIAN RAZVAN cu funcția SOFER, participare 10%
NAN S. FLORENTINA cu funcția VANZATOR, participare 10%
VLASCEANU T. GEORGIANA cu funcția VANZATOR, participare 10%
GROZEA F. GEORGIANA cu funcția VANZATOR, participare 10%
BOCU I. ADRIANA ANDREEA cu funcția SOFER, participare 10%

Produse și servicii

Zahar

Zahar ( toate sortimentele) corect făcut, care exprimă ideea de energie zilnica

Preț: 5 lei

Ulei

Va oferim uleiuri vegetale( masline) care aduc beneficii sanatatii si faciliteaza obtinerea raportului corect de grasimi .

Preț: 5 lei

Sucuri si ape minerale

Produsele noastre respecta toate dietele la un pret bun

Preț: 5 lei

Conserve din legume si fructe

Conservele noastre Contin: fructe/legume, zahar si apa. Nu contin conservanti. Neto: 720GR, solid: 320gr. SF 5/2003

Preț: 4 lei

Legume si fructe proaspete

Toate aceste alimente, bogate in vitamine si minerale, de productie autohtona, sunt disponibile in firma noastra in fiecare zi a saptamanii si asteapta sa va umple farfuria, fara sa va temeti ca v-ar putea afecta silueta.

Preț: 3 lei

Conserve din carne si peste

Gusturile romanilor nu se schimba. Conservele din carne si din peste pastreaza linia traditionala. Noi respectam clientii!

Preț: 5 lei

Branzeturi

Colaboram cu cele mai dezvoltate branduri de pe piaţa produselor lactate din România. La categoria brânzeturi portofoliul SC Daianpanif SRL conţine telemea, caşcaval, emmental, urdă, cremă de brânză şi perle de brânză cu smântână.

Preț: 10 lei

Oua

Ouăle sunt mereu proaspete şi hrănitoare. La micul dejun, prânz sau cină, fierte, ochiuri, omleta, in deserturi sau salate, recunoşti gustul proaspăt al ouălor săţioase.

Preț: 1 lei

Peste

Cu preparatele noastre din peste treaba e ca și făcută, așa că nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să prepari o masă sau o gustare delicioasă .

Preț: 8 lei

Carne, preparate din carne

Produsele din carne, întotdeauna proaspete, fragede și suculente, sunt ingredientul cheie al unei mese delicioase. În plus, pun în valoare orice bucătar, oricât de “amator” ar fi el.

Preț: 10 lei

produse de panificatie

Categorie: Paine Produs: Paine Alba Greutate: 400gr, 600gr Descriere: Pâinea albă este ideală pentru întreaga familie, sursa de energie pentru cei mici, cu un bogat conținut de vitamine și proteine, reprezintă combinația perfectă între plăcere și savoare - nici o mirare că întreaga familie o place.

Preț: 2 lei