FE Ana Nutrim SRL

Colegiul Tehnic ,, Edmond Nicolau" Focsani, jud. Vrancea

În ultimii ani în România s-a dezvoltat „moda“ animalelor de companie dupa modelul vest european, unde cele mai multe gospodării au un cățel, o pisică sau o pasăre. Misiunea firmei Ana Nutrim este de a oferi iubitorilor și posesorilor de animale de companie,produse la cele mai înalte standarde de calitate și nu în ultimul rând , de a-i determina să adopte o conduită preventivă în ceea ce privește îngrijirea lor specifică. FE Ana Nutrim are ca obiect de activitate vânzarea de hrană și suplimente nutritive pentru animalele de companie precum și accesorii pentru acestea : lese, zgarde, botnițe, cuști, jucării etc. Hrana animalelor de companie oferită de firma nostră conține carne (de pui,vită,pește), legume, cereale precum și vitamine , enzime și minerale , toate pentru creșterea armonioasă și menținerea stării de sănătate a prietenilor noștri. FE Ana Nutrim îți pune la dispoziție o gamă diversificată de hrană, accesorii, antiparazitare și vitamine pentru animăluțul tău. Fie ca este voba despre căței, pisici, păsări sau peștișori, Ana Nutrim este prietenul tuturor.

Detalii firmă

C.I.F: RO1110010322

Nr. Reg.Com: J39/84/29.06.2015

Serie certificat înregistrare: Seria A-FE Nr:15010322

Număr certificat înregistrare: 29/06/2015

Tip activitate: Prestări servicii

CAEN: Comert cu amanuntul al florilor , plantelor, semintelor, comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea in magazine specializate - cod CAEN4776

Domeniu activitate:

Capital social: 2000 lei

Date contact

Telefon: 0237213784

Email: ana.nutrim@yahoo.com

Fax: 0337401159

Website:
http://eurobraila.ro/firme/fe-ana-nutrim-srl/

Administratori și asociați:
Burduja Ana Maria cu funcția administrator, participare 20%

Produse și servicii

Whiskas Supreme Sardine

Conține pește, legume, vitamine și minerale, nu conține arome sau conservanți artificiali.Cantitate- 85 g.

Preț: 2 lei

Bosch Active

Ingrediente: carne de pasăre (min. 20%), orz, porumb, făină din carne de pasăre, făină de grâu, grăsimi animale, grâu, hidrolizat de carne, făină de carne, faină de pește, pulpă de sfeclă (dezaharisită), semințe de in, mazăre, ulei de pește, drojdie (uscată), clorură de sodiu, clorură de potasiu, pudră din carne de midie (min. 0,1%), cicoare pudră. Cantitate 15 kg

Preț: 45 lei

Coșulețul Trixie

Fabricat din răchită naturală,are un design clasic și poate fi utilizat fie ca locușor de odihnă , fie pentru transport .

Preț: 30 lei

Whiskas pernuțe

Pernuțe crocante cu vită sau pui și brânză. Conține drojdie, sursă de vitamina B de care pisica are nevoie pentru o blană sănătoasă și strălucitoare.

Preț: 10 lei

CHAPPI cu pasare- 2,7kg

CHAPPI cu pasare, este o hrană uscată pentru câini. Ingrediente : cereale (grâu, inclusiv 4%), produse vegetale, carne și produse de origine animală (inclusiv 4% carne de pasăre în kibble maro), uleiuri și grăsimi, minerale, legume (inclusiv 4% morcovi în granule portocaliu, 4% mazăre în granule verzi).

Preț: 10 lei

CHAPPI cu 3 feluri de carne -13,5kg

CHAPPI cu 3 feluri de carne , este o hrană uscată pentru câini, 100% completă şi echilibrată. Ingrediente : cereale, produse vegetale, carne și produse de origine animală (inclusiv 4% amestec de 3 tipuri de carne), uleiuri și grăsimi, minerale, legume (inclusiv 4% morcovi în granule portocaliu, 4% mazăre în granule verzi).

Preț: 50 lei

WHISKAS Ton -300g

Hrană uscată WHISKAS Ton - pernuțe cu umplutură delicioasă de ton, special concepută pentru pisici adulte. Conține formula Dental Protection Plus pentru îngrijire dentară. Ingrediente:cereale (min 4%), extracte de proteine vegetale, carne și derivate din carne (min. 4% carne de pasăre în crochete de culoare maro deschis, min. 4% ton în umplutura pernuțelor), uleiuri și grăsimi, minerale, verdețuri, legume (min 4% morcovi în crochete de culoare portocalie, min. 4% mazăre în crochete de culoare verde).

Preț: 2 lei

WHISKAS carne de vită-300g

WHISKAS carne de vită- este o hrană uscată deosebit de delicioasă și hrănitoare pentru pisica dumneavoastră. Whiskas urmărește cele mai noi descoperiri în nutriția animalelor de companie și foloseste în produsele sale ingrediente naturale care asigură pisicii o alimentație sănătoasă. Ingrediente: cereale,carne și subproduse de origine animală ( 4% vită în crochetele roșii, 4% ficat în umplutura bucățelelor Knackits), uleiuri și grăsimi (0,25% ulei de pește, 0,1% ulei de floarea soarelui), extract de proteine vegetale, subproduse vegetale, minerale, legume (4% morcovi în bucățile portocalii, 4% mazăre în bucățile verzi).

Preț: 2 lei

Royal Canin Boxer Junior -12kg

Royal Canin Boxer Junior a fost special concepută pentru nevoile nutriționale specifice boxerilor de până la 15 luni. Ingrediente: orez, izolate proteine vegetale, grasimi animale, carne de pasăre deshidratată, porumb, proteine din carne de porc deshidratată, proteine animale hidrolizate, săruri minerale, uleiuri vegetale (soia şi ulei de copra), fibre vegetale, pulpa de sfeclă de zahăr, tomate (sursa de licopen), polifosfat de sodiu, extract de drojdie , taurina, crustacee hidrolizate (sursa de glucozamina), L-carnitina, DL-metionină, L-tirozina, extract de gălbenele (sursa de luteina),extract de ceai verde si extracte de struguri (sursă de polifenoli ), cartilaj hidrolizat (sursa de condroitina).

Preț: 130 lei

Royal Canin Labrador -12kg

Hrana uscată Royal Canin Labrador Retriever a fost special concepută pentru nevoile nutriționale ale Labradorilor Retrieveri peste 15 luni. Ingrediente: carne de pui deshidratată, orez, porumb, proteine animale hidrolizate, orz, grăsimi vegetale, fibre vegetale, gluten de porumb, pulpă de sfeclă de zahăr, izolat din proteine vegetale L.I.P.,săruri minerale, peşte, uleiuri vegetale (soia şi borago officinalis), fructo-scale şi seminţe de psyllium, polifosfat de sodiu, taurina, crustacee hidrolizate (sursa de glucozamina), ceai verde si extracte de struguri (sursa de polifenoli), L-carnitina, extract de galbenele (sursa de luteina), cartilaj hidrolizat (sursa de condroitina).

Preț: 125 lei

Royal Canin Medium Adult -15kg

Hrana uscată Royal Canin Medium Adult este concepută în funcție de caracteristicile speciale ale câinilor adulți de talie medie (11 - 25 kg) de peste 12 luni. Ingrediente: porumb, proteine de pasăre (uscate), făină de porumb, făină de grâu, carne uscată (vită, porc), grăsimi animale, grâu, proteine animale (hidrolizate), pulpă de sfeclă de zahăr, ulei de pește, minerale, drodjie, ulei de soia, hidrolizat de drojdie.

Preț: 125 lei

Pedigree Junior Medium- 15kg

Pedigree Junior Medium cu pui este o hrană completă, special concepută pentru nevoile nutriţionale ale căţeluşilor de rasă medie. Ingrediente: cereale ( 4% orez), carne şi subproduse de origine animală ( 4% pui), uleiuri şi grăsimi (printre care 0.25% ulei de pește, 0.2% ulei de floarea soarelui), subproduse vegetale

Preț: 70 lei