F.E. VIEW POINT S.R.L.

Colegiul Economic "Virgil Madgearu", Municipiul Ploieşti Ploieşti, jud. Prahova

Detalii firmă

C.I.F: RO1210011740

Nr. Reg.Com: J29/188/02.07.2015

Serie certificat înregistrare: A-FE

Număr certificat înregistrare: 15011740

Tip activitate: Prestări servicii

CAEN: Activitati ale agentiilor de publicitate, CAEN 7311

Domeniu activitate:

Capital social: 87300 lei

Date contact

Telefon: 0244 542 341

Email: viewpoint.fe@gmail.com

Fax: 0244 543 794

Website:
http://eurobraila.ro/firme/f-e-view-point-s-r-l/

Administratori și asociați:
Băjenaru Andreea-Adina cu funcția Administrator, participare 50%
Cristea Ionuţ Bogdan cu funcția Asociat, participare 50%

Produse și servicii

Gravura pe sticla. Cod 1036

E un cadou simplu si frumos. Cumpara o sticla de vin bun, vino cu ea la noi pentru personalizare si cadoul tau va lasa o impresie deosebit de puternica . Pretul este exprimat in lei/cm^2.

Preț: 250 lei

Promoționale. Cod 1035

Obiectele promoționale reprezintă o modalitate extraordinară de promovare a unei firme, campaniile de marketing în care se utilizează materialele promoționale sunt printr cele mai eficiente. Potențialii consumatorii chiar sunt încântați când primesc astfel de obiecte.

Preț: 30 lei

Signalitică Rutieră. Cod 1034

Indicatoarele pe care vi le punem la dispoziție sunt de cea mai bună calitate, pentru a asigura fluiditatea traficului pe o perioadă îndelungată. -făcute din oțel vopsit în câmp electrostatic -prevăzut cu sistem cu sistem de prindere -personalizarea se face cu autocolant reflectorizant -vă putem pune la dispoziție stâlpul, la dimensiunile cerute Preț pe bucată.

Preț: 50 lei

Direcționale. Cod 1033

Panourile direcționale sunt acele plăcuțe publicitare care au ca scop direcționarea publicului către advertiser. Ele includ steaguri, panouri sau casete luminoase pe stâlpi. Panourile direcționale sunt ideale pentru reclame de tip informativ și direcționare. Preț pe bucată.

Preț: 35 lei

Totemuri Publicitare. Cod 1032

Productia totemurilor publicitare se face după cerințele clienților, acestea putând fi construite din mai multe materiale și sub diferite forme. Totemurile publicitare au menirea să aducă un plus de clienți beneficiarului, sporindu-i acestuia vizibilitatea față de concurență. Preț pe m².

Preț: 500 lei

Reclame Luminoase. Cod 1031

Confecționăm firme luminoase și casete luminoase cu design plăcut și nu în ultimul rând accesibile din punct de vedere financiar. Așa cum bine se știe, firmele luminoase reprezintă forma ideală de a vă evidenția reclama atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi, fie că vă afișati logo-ul, fie că vă prezentați produsele și serviciile prestate. Preț pe m².

Preț: 400 lei

Obiecte Volumetrice. Cod 1030

Decupăm în atelierul nostru litere și obiecte volumetrice din polistiren, plexiglass sau alte materiale. Această metodă este ideală pentru realizarea unei sigle indoor sau outdoor. Literele și formele volumetrice pot fi folosite ca material didactic, în scopuri educativ-creative, în scop decorativ, etc. Preț pe bucată.

Preț: 15 lei

Rame click. Cod 1029

Ramele click asigură o vizualizare optimă a posterelor pubilicitare, fixează și păstrează printurile foarte bine, permițând schimbarea rapidă și usoară a acestora. De asemenea, spatele ramei este din PVC rigid, iar folia de protecție din PVC antireflexiv.

Preț: 25 lei

Odorizante Auto. Cod 1028

Recunoscut ca unul din cele mai puternice generatoare de flash-back-uri, simțul olfactiv este rareori apelat de către materialele publicitare actuale. Alături de un design excelent, care se mulează pe cele mai diverse forme și cele mai bine alese combinații de culori, mirosul acestor produse dau o putere incredibilă acestei metode de promovare. Astfel, odorizantul auto personalizat reprezintă un mijloc neconventional de comunicare, practic și accesibil.

Preț: 10 lei

Tapet Imprimat. Cod 1027

Tapet vinilic, texturat, ignifug, rezistent la spălare și la rupere. Se aplică cu adeziv din comerț pentru tapet vinilic. Se folosește la decorarea pereților, semnalistică de interior, decorare standuri, târguri și expoziții. Preț pe m².

Preț: 60 lei

Mesh. Cod 1026

Materialul de mesh printabil este realizat dintr-o țesătură PVC de culoare albă, cu greutate redusă (270 g/mp) și rezistență marită la condițiile din mediul exterior. Datorită faptului că perforațiile din țesătură permit trecerea luminii, mesh-ul este utilizat în special în domeniul printurilor mari, pentru decorarea fațadelor, a zonelor vitrate sau pentru acoperirea schelelor în timpul construcțiilor sau renovărilor de clădiri. Pretul este pe m².

Preț: 15 lei

Mase plastice. Cod 1025

Masele plastice se fabrică din materii prime ușor accesibile, iar din ele pot fi confecționate usor cele mai felurite articole. Toate aceste avantaje au determinat utilizarea lor atât în diversele ramuri ale economiei naționale și ale tehnicii, cât și în viața de toate zilele. Preț pe m².

Preț: 25 lei

Flyere. Cod 1024

Afişele, flyerele şi pliantele reprezintă una dintre cele mai utilizate şi ieftine metode de promovare. În general acestea se realizează pe coli lucioase de 130g sau 150g iar tiparul este color. Dar sunt şi alte modalităţi de tipărire a afişelor. Tiparul negru pe coli colorate este una dintre acestea, păstrând aspectul profesional şi elegant al afişului. Diferenţa între un flyer şi un pliant este aceea că flyer-ul nu se îndoaie (pliază) şi oferă un spaţiu mai restrâns decat un pliant care este tipărit obligatoriu pe ambele feţe. Preț pentru +1000 de flyere. Pentru comenzi mai mici, preț negociabil.

Preț: 100 lei

Branding. Cod 1023

View Point dezvoltă pentru clienții săi concepte identitare de companie care au potențialul să devină și să crească ca și branduri reale perfect aliniate și integrate cu așteptările publicului țintă. Conceptele identitare și manualele de brand sunt realizate cu o viziune pe termen lung și cu potențial de afirmare în piața concurențială.

Preț: 350 lei

Autocolant Cutter Plotter. Cod 1022

Ușor de folosit și disponibil în multe culori, lucioase sau mate, autocolantul decupat este folosit la orice fel de decorațiuni, de la panouri și semne indicatoare până la casete luminoase, de la vitrine și magazine pana la personalizarea obiectelor promoționale,  de la inscripționări de mașini și autovehicule mari până la trenuri sau avioane. Prețul este pe m².

Preț: 20 lei

Autocolant Reflectorizant. Cod 1021

Folia este alcătuită din bile reflectorizante catadioptrice din sticlă, înglobate într-un strat transparent de plastic, iar adezivul are aderență inițială foarte mare. Fața vizibilă este netedă și prezintă un grad înalt de rezistență la zgârieturi și lovituri, precum și o foarte bună imprimabilitate. Preț pe m².

Preț: 80 lei

Autocolant Perforat. Cod 1020

Utilizate în special la decorarea mașinilor, a mijloacelor de transport în comun și a vitrinelor magazinelor, autocolantele  perforate sau autocolantele pentru geamuri sunt rezistente în condiții de exterior, iar pentru o protecție suplimentară la factorii mecanici se pot lamina cu folii speciale cu adeziv perfect transparent, pentru a nu obstrucționa vizibilitatea din interior spre exterior. Preț pe m².

Preț: 50 lei

Autocolante Decorare Podele. Cod 1019

Realizate din folii adezive dedicate aplicării pe podea și protejate cu o folie de laminare specială, floor stickerele au o durabilitate de 6 luni – 2 ani și rezistă cu succes traficului intens din magazine și degradării datorată factorilor mecanici și a razelor UV, culorile păstrându-și intensitatea timp îndelungat. Preț pe m².

Preț: 35 lei

Autocolante Auto. Cod 1018

Materialul este special pentru exteriorul mașinii, rezistent la intemperii și are o grosime de 70 microni, adezivul fiind poliacrilat, pe bază de solvent, permanent. Durabilitatea este de 5 ani - la alb şi la negru și de 4 ani - la transparent, la colorate şi la culori metalizate. Lucrătorii noștri asigură acoperirea pieselor dintr-o singură bucată, evitând suprapuneri și îmbinări inestetice. Preț pe m².

Preț: 30 lei

Desk Expo Pop-up. Cod 1017

Un pupitru complet personalizabil, cu suprafață mare de afișare și dimensiuni generoase. Raftul interior este extrem de util și forma clasică, ovală, recomandă acest pupitru la aplicații multiple, cum ar fi prezentări de produse, târguri și expoziții și conferințe de presă.

Preț: 450 lei

Standuri din aluminiu. Cod 1016

Aluminiul este des folosit in productia publicitara datorita calitatilor sale exceptionale si a usurintei in prelucrare. Calitatea produsului final este una foarte ridicata, nefiind nevoie de suduri, slefuiri sau vopsiri, eliminandu-se astfel riscul erorilor umane si timpii tehnologici specifici. De asemenea standurile si vitrinele se pot demonta si remonta ori de cate ori este nevoie, ajutand astfel la transport si stocare.

Preț: 150 lei

Steaguri. Cod 1015

Este un sistem ideal pentru toate tipurile de expozitii si evenimente. Cu o inaltime de aproape 6m, acest steag este alegerea potrivita pentru o expunere la inaltime. Bazele diferite pot fi folosite pe diverse suprafete.

Preț: 200 lei

Sistem de expunere (People stopper).Cod : 1001

Sistem de expunere dublă față, realizat din profile rectangulare de aluminiu eloxat, îmbinate cu balamale de aluminiu și întinzătoare cu blocaj și două panouri de prezentare cu rame click și spatele din PVC rigid. Panourile permit schimbarea usoară și rapidă a printurilor. Dimensiuni: 707 X 1000 mm.

Preț: 300 lei

Sistem pop-up. Cod : 1002

Fie că alegi una din variantele cu fața dreaptă sau una din variantele cu fața curbă, imaginea ta va avea un caracter profesional. Sistemul poate fi folosit independent (lansare produs, fundal fotografii etc.) .

Preț: 400 lei

Standuri expoziționale.Cod : 1003

Standurile expoziționale, folosite în special pentru târguri și expoziții, reprezintă o modalitate foarte bună de promovare. Acestea pun în valoare imaginea produsului sau a serviciilor pe care doriți să le promovați, designul și construcția unui stand expozițional fiind un proces complex de creativitate.

Preț: 2000 lei

Reclame vizual-olfactive.Cod : 1004

Utilizarea mirosului in cadrul unei campanii de comunicare publicitară beneficiaza in primul rand de "reactie". Mesajul va fi cu siguranta receptionat datorita comunicarii inedite, cu atat mai mult cu cat reclamele vizual-olfactive sunt calea imediata de abordare emotionala a consumatorului.

Preț: 200 lei

Web design. Cod : 1005

Într-o lume în care marketingul a ajuns să se facă mai ales pe Internet, noi considerăm că fiecare firmă ar trebui să beneficieze de un site pe care să își poată plasa produsele.

Preț: 3000 lei

Spot-uri publicitare. Cod : 1006

La fel de importantă ni se pare și oferirea de spoturi publicitare pentru clienții noștri. Dispunem de consilieri avizați și speciaizați pe acest domeniu, gata oricând să se ridice la așteptările cerințelor dumneavoastră.

Preț: 3000 lei

Gravură.Cod : 1007

Este o modalitate foarte rapidă de a personaliza produse promoționale, plachete omagiale și de semnalizare, fiind extrem de detaliată și de fină, de o calitate excepțională.

Preț: 10 lei

Roll-up banner.Cod : 1008

Roll-up banner este un sistem expozitional portabil, foarte usor de transportat si de utilizat, recomandat  pentru prezentari vizuale si un excelent suport pentru comunicare de brand.

Preț: 220 lei

Ștampile.Cod : 1009

Stampila rotundă e o parte componentă importanţă a oricarei afaceri şi e un atribut de nelipsit a oricarui tip de document oficial cu valabilitate juridică.

Preț: 60 lei

Tipar offset.Cod : 1010

În cazul tiparului offset, durata pregătirii pentru tiparire este mai mare deoarece necesită operaţiuni adiţionale ca: realizarea filmelor şi a matriţelor (plăcilor), curăţarea şi calibrarea presei. Avantaje: Costurile se reduc substanţial odată cu creşterea tirajului și se poate tipări în formate mari. Preț pe m².

Preț: 2 lei

Tipar digital.Cod : 1011

Pentru proiectele care nu depăşesc mii de exemplare,  tiparul digital este recomandat din punctul de vedere al calităţii.Principiul de functionare a maşinilor de tipar digital constă în reproducerea unor informaţii digitale direct pe un mediu de tipărire, fără a necesita realizarea unor matriţe. Rentabil și rapid.

Preț: 1.2 lei

Șepci personalizate.Cod : 1012

Șepcile sunt un accesoriu la modă, care denotă tinerețe și dinamism. Dacă până nu de mult se purtau șepci personalizate cu însemne ale producătorilor de echipament sportiv sau ale unor echipe sportive, acum sunt în trend șepcile personalizate cu mesaje sau imagini care definesc pe cel care poartă șapca.

Preț: 20 lei

Segway. Cod : 1013

Un Segway va atrage întotdeauna atenția celor din jur și reprezintă un mijloc eficace pentru promovarea companiei dumneavoastră. Fiind un vehicul de dimensiuni reduse, acesta se poate strecura în zonele cele mai aglomerate unde interacționează, într-un mod plăcut, cu toți cei din jur.

Preț: 800 lei

Tricouri Personalizate.Cod : 1014

Cauți aspectul elegant al unui tricou personalizat? Indiferent că ai nevoie de un tricou alb sau colorat, noi îl personalizăm. Prețurile sunt pe bucată.

Preț: 15 lei