F.E. Royal Garden Design S.R.L.

Colegiul Economic "Virgil Madgearu", Municipiul Ploieşti Ploiesti, jud. Prahova

Detalii firmă

C.I.F: RO1210012085

Nr. Reg.Com: 03.07.2015

Serie certificat înregistrare: A-FE

Număr certificat înregistrare: 15012085

Tip activitate: Prestări servicii

CAEN: Activitati de arhitectura, Cod CAEN 7111

Domeniu activitate: Servicii: activitati de proiectare si activitati de intretinere peisagistica.

Capital social: 100000 lei

Date contact

Telefon: 0244 542 341

Email: royalgardendesign@yahoo.com

Fax: 0244 543 794

Website:
http://eurobraila.ro/firme/f-e-royal-garden-design-s-r-l/

Administratori și asociați:
Serban Andrei cu funcția Administrator, participare 50%
Barbu Gabriel cu funcția Asociat, participare 50%

Produse și servicii

Montaj rulouri de gazon. COD 1039

Ruloul de gazon se decoperteaza si se monteaza aproape in orice perioada a anului, oferind un rezultat spactaculos in obtinerea covorului din gradina dvs. Pretul este exprimat pe metru pătrat.

Preț: 15 lei

Golire sistem de irigat. COD 1038

Tevile unui sistem automat de irigatii sunt la aproximativ 25cm adancime de nivelul solului, asa ca sunt expuse la inghet. Din acest motiv, trebuie sa facem lucrarea de golire a sistemului de irigat.

Preț: 35 lei

Pregatirea pentru iarna. COD 1037

Inainte de inghet se fac invelirile plantelor sensibile cu un material care lasa planta sa respire dar si invelirea trunchiului la nivelul solului cu pamant (de exemplu la trandafiri). Crengile arbustilor care sunt expuse la rupere de cantitatea mare de zapada se leaga cu sfoara speciala.Pretul este exprimat pe metru pătrat.

Preț: 20 lei

Curatarea iazului de gradina. COD 1036

Toamna de obicei se curata bazinul de apa unui iaz de gradina dar si obiectele de decor din acesta. Se schimba apa si se repun pestisorii in cazul in care adancimea acestuia este corespunzatoare necesitatii pestisorilor. In cazul in care adancimea iazului de gradina are valorile potrivite, pestii ornamentali dar si broastele testoase intra in cel mai adanc punct si intra in hibernare.

Preț: 50 lei

Lucrari de toamna. COD 1035

Toamna in gradina inseamna pregatirea pentru iarna. Asta nu inseamna ca spatiul verde, gradina dumneavoastra o sa arate mai monoton. Ba din contra. In cazul in care s-a facut un proiect de amenajare de catre un inginer peisagist, aceasta perioada are farmecul lui cu pete de culori ale toamnei, acestea se vad in diferite nuante de culori in colturi diferite ale gradinii. Pretul este exprimat pe metru pătrat.

Preț: 30 lei

Lucrări de vară. COD 1034

Vara de obicei se face tunsul gazonului saptamanal si se efectuaza tratamentele fitosanitare necesare atat la gazon cat si la plantele ornamentale. Pe langa acestea se fac cele doua imprastieri de ingrasamant de lunga durata. Pretul este exprimat pe metru pătrat.

Preț: 30 lei

Reabilitarea de primavara. Cod 1033

Reabilitarea de primavara include si alte lucrari de sezon pe langa acestea, de exemplu suprainsamantare. Cca 5-10% din radacini mor in fiecare an, de aceea pentru a acoperi acest deficit este nevoie sa facem o suprainsamantare. Este recomandat sa se faca cu masina de imprastiat seminte si ingrasaminte. Pretul este exprimat pe metru pătrat.

Preț: 30 lei

Proiect 2D. Cod 1032

Un proiect de gradina 2D sau schita de gradina este planul gradinii cu vedere de sus. Acest plan se face de obicei cu mana, acesta fiind si motivul pentru care se numesc si schite gradini. Fiind desenat de mana dimensiunile elementelor din proiect nu sunt proportionale, fapt care rezulta posibilitatea ca devizul sa fie diferit de realitate.

Preț: 150 lei

Întreținere gazon. COD 1031

Pentru a avea o gradina reusita, pe langa flori, elemente decorative, arbusti, este bine sa se tina cont de peluzele gazonate. Va oferim urmatoarele servicii: tunderea, reglarea inaltimii, greblare gazon, starangerea frunzelor, aerare, reinsamantare, supragazonare, nivelare, fertilizare periodica. Pretul este exprimat pe metru pătrat.

Preț: 30 lei

Taiere Pomi Fructiferi. COD 1030

Coroanele copacilor au nevoie de aer si de lumina. Doar asa se pot dezvolta armonios. Pomii fructiferi si arborii ornamentali ar trebui sa fie tunsi regulat. Este valabila urmatoarea regula de baza: taierea puternica favorizeaza cresterea crengilor sanatoase iar tunderea moderata a varfurilor ii ajuta la formarea mugurilor de rod. Pretul este exprimat pe metru pătrat.

Preț: 25 lei

Furnizare si Plantare. COD 1029

Specialistii noastrii ofera servicii specifice pentru infiintarea si intretinerea plantatiilor pomicole in sistem familial sau comercial (consultanta pentru infiintarea si intretinerea plantatiilor pomicole; consultanta pentru obtinerea avizelor de plantare; intocmirea planului si schita de plantare; plantarea proprie)

Preț: 25 lei

Amenajare terase, jardiniere, balcon. COD 1028

Toate ideile dvs. despre amenajari exterioare vor fi transpuse in cea mai frumoasa terasa si in cel mai excentric balcon.   Ferestre insorite :bumbisori, panselute, lalele, narcise, petunii, muscate, craite, verbene, dalii pitice;  Ferestre umbrite : nu-ma-uita, bumbisori, begonii, condurasi, cercelusi Ferestre insorite si umbrite : ochiul-boului, tufanele pitice;    Balcoane insorite : petunii, muscate, verbene, bumbisori, ochiul-boului;    Balcoane umbrite - begonii, condurasi.

Preț: 25 lei

Arbori, arbusti, garduri vii. COD 1027

Taieri specifice pentru trandafiri, pomi fructiferi; plante agatatoare; arbusti tratamente de prevenire si combatere a bolilor si daunatorilor, saparea plantelor si grupurilor de plante, dirijarea si stimularea cresterii plantelor agatatoare ,reglarea inaltimii gardurilor vii si indesirea lor si extragerea uscaturilor.

Preț: 35 lei

Peluze inierbate. COD 1026

  Gazonul rulouri este recomandat pentru montarea in parcuri, gradini sau spatii verzi private, si oriunde se doreste o schimbare radicala imediata si de calitate fara a fi nevoiti sa asteptam efectele unei insamantari de gazon.

Preț: 40 lei

Însămânțare gazon. COD 1025

  Lucrarile de insamantare gazon / plantare gazon sunt executate cu utilaje si dispozitive speciale pentru pregatire, imprastierea si incorporarea semintelor de gazon. Rasarirea gazonului semanat se produce etapizat, aceasta fiind un adevarat proces pana la formarea covorului de gazon.   

Preț: 35 lei

Proiectare mobilier de grădină. COD 1024

  Proiectam si realizam pergole , foisoare , jardiniere, adaposturi pentru caini, banci si locuri de joaca.

Preț: 60 lei

Sisteme drenaj. COD 1023

Realizam sisteme de drenaj si/sau furnizam materialele necesare: tuburi de drenaj (teava PVC perforata), geotextil etc.

Preț: 45 lei

Pământ vegetal. COD 1022

Asiguram servicii complete de furnizare, manipulare si intins pamant vegetal pentru infiintarea/reconditionarea gradinilor, spatiilor verzi, jardinierelor.     Pamant vegetal negru de la padure,  substrat vegetal ideal, fertilitate optima pentru insamantare si plantare, pamant de flori.

Preț: 27 lei

Alei grădină COD 1021

Realizam alei de gradina din diferite tipuri de materiale (dale naturale, dale prefabricate, dale din lemn), cele mai recomandate fiind dalele inierbate.

Preț: 35 lei

Defrișare vegetație. COD 1020

Servicii profesionale de defisare vegetatie/cosit mecanic cu cu motocoasa profesionala cu cutit taietor, taieri cu drjba etc, pentru:   - terenuri degradate (păsuni, livezi, halde de steril sau râpe), care se vor reabilita pentru diverse scopuri ; - împădurire, transformare in teren arabil, sau reabilitare conform

Preț: 30 lei

Amenajare spatiu de joaca-privat. COD 1019

Spatiile de joaca sunt recomandate in gradina oricarei familii cu copii. Firma noastra ofera atat aprovizionarea cu materiale, cat si lucrarile propriu-zise. *pretul se aplica pe metru patrat si reprezinta costul lucrarii si al materialelor

Preț: 60 lei

Proiectare foisor-lemn. COD 1018

Foisoarele sunt cunoscute ca fiind locuri excelente pentru relaxare. Firma noastra ofera consultanta pentru proiectarea si amenajarea acestor spatii. *pretul se refera la metru patrat

Preț: 25 lei

Proiectare gradina japoneza. COD 1017

Gradina japoneza reprezinta noul trend in materie de amenajare a spatiilor de relaxare. *pretul se refera la metru patrat

Preț: 47 lei

CUIB MAXI. COD 1016

Cel mai vandut model, cuibul maxi are cel mai bun raport pret/suprafata acoperita. Ofera suficient spatiu pentru 3-6 plante mari. Schimba radical un spatiu, fie ca este interior sau exterior. Creat special pentru suprafete mari. Capacitate: 14 l

Preț: 48.9 lei

CUIB MEDIU. COD 1015

Cuibul mediu ofera cea mai buna modularitate si adaptare la multe spatii. Dublu ca dimensiune fata de cuibul mini, cuibul mediu ofera sustinerea a 2-4 plante mari sau a mai multora mai mici. Capacitate: 8l pamant

Preț: 38.9 lei

CUIB MINI. COD 1014

Cuibul mini este cel mai economic din familie. Desi mic, are aceleasi calitati ca ale fratilor sai mai mari, fiind perfect pentru a atrage placut si, in acelasi timp, discret atentia asupra unui perete. Capacitate: 4l pamant

Preț: 23.9 lei

Nivelare pamant si montare sistem de irigatii. COD 1013

Anumite terenuri necesita lucrari speciale pentru a permite continuarea lucrarilor in siguranta si pentru a facilita intretinerea ulterioara. Firma noastra ofera lucrari de imbunatatiri funciare in acest scop. *pretul se aplica pe metru patrat

Preț: 35 lei

Proiectare si amenajare gradina cu taluz inalt. COD 1012

Si terenurile pe panta pot fi amenajate, chiar daca deja exista un zid din jardiniere de beton care ingreuneaza amenajarea gradinii de la proiectare pana la lucrarile de amenajare in sine. *pretul se aplica pe metru patrat

Preț: 40 lei

Proiect de gradina 3D in paralel cu proiectarea casei. COD 1011

Proiectarea gradinii in paralel cu proiectarea casei este importanta din mai multe puncte de vedere. De exemplu un proiect de gradina va poate ajuta la pozitionarea casei pe teren, la alegerea stilului dorit, stilul si culoarea gardului, pozitonarea zonei cu pavaj si aleilor pietonale.

Preț: 25 lei

Intretinere gradini, intretinere spatii. COD 1010

Orice gradina are nevoie de intretinere periodica pentru a-si pastra frumusetea vie. Firma noastra ofera servicii de ingrijire ( curatare pomi, inlocuire pavaj etc.). De asemenea, oferim oferta pentru intretinere proiectelor realizate anterior la firma noastra. *pretul se aplica pe metru patrat

Preț: 20 lei