Elevii din FE ELLE BEAUTY SRL În vizită la firma reală SC BELLISSIMA SRL Liceul Danubius Călărași August 2015; ID 149602

O parte importantă a activităţii desfăşurate de elevi în cadrul firmelor de exerciţiu constă în vizite de lucru la partenerii economici firme mamă, în scopul documentării.
Sub îndrumarea coordonatorului FE, elevii din FE ELLE BEAUTY SRL au mers în vizită la firma reală SC BELLISSIMA SRL, firmă cu domeniu de activitate „Coafură și alte activități de înfrumusetare”. Cu acesată ocazie elevii au prezentat, reprezentantilor firmei reale documentele de înființare ale firmei de exercițiu, organigrama firmei și documentele de personal. Scopul acestei vizite a fost acela de a vizita salonul de înfrumusețare, de cunoaștere a produselor, cataloagelor și de a primi sfaturi de la profesioniști. Acestora le-au fost prezentate diversele sortimente de produse precum modalități de promovare a acestora.
Elevii s-au familiarizat cu activitățile specifice dintr-un salon, au simulat operațiuni și procese din cadrul acestuia în scopul dezvoltării de competențe și aptitudini în domeniul de activitate al înfrumusețării. Mult mai documentați și cu idei noi, elevii promit să aducă ceva nou în activitatea firmei ELLE BEAUTY SRL.

Citeste aici

Elevii din FE ELLE BEAUTY SRL in vizita la firma reala