Invata cu noi, sa devii antreprenor!

In perioada 01.09.2018-01.10.2018  Asociatia Euro Braila SM va organiza proiectul  “Invata cu noi, sa devii antreprenor!”. Proiectul este cofinantat de Ministerul Tineretului si Sportului prin DJST Braila.

Scopul proiectului consta in utilizarea metodelor innovative de tip “firma de exercitiu”, in vederea facilitarii trecereii tinerilor din sistemul de invatamant secundar la practicarea unei meserii profesii, antreprenoriat. Tip de activitate = cursuri ; Prioritatea = munca si antreprenoriat.

Ne propunem sa crestem gradul practic al abilitatilor de antreprenor  pentru 100 de tineri din Braila pentru o perioada de 2 luni;

Proiectul se incadreaza in Strategia Nationala in domeniul Tineretului 2014-2020 si isi propune  sa contribuie la sporirea gradului de conștientizare al elevilor cu privire la desfășurarea de activități independente și antreprenoriat ca posibile opțiuni de carieră, desfășurarea de activități și proiecte antreprenoriale practice, de exemplu elevi conducând mini-întreprinderi. Firmele de exercitiu oferă elevilor instrumente pentru a gândi creativ, pentru a putea rezolva problemele în mod eficace, pentru a analiza o idee de afaceri în mod obiectiv și pentru a comunica, a stabili legături in mediul profesional, a conduce și a evalua orice proiect dat.

 

24.08.2018