Decide responsabil ce vei face în carieră! ID 149602

Participând la activitatile de consiliere și orientare în carieră te poți cunoaște mai bine și poti lua deciziile potrivite pentru viitoarea carieră. Consilierea în carieră este o șansă pentru fiecare și calea de la potențial la munca făcută cu pasiune și succes.
Accesul pe piața muncii este o provocare, la școală primești informatiile de care vei avea nevoie în viitor. Ele trebuiesc valorificate într-un anumit context. O decizie bună de carieră luată acum înseamnă o decizie în concordanță cu propriile abilități, cu propriile interese și valori profesionale. Evoluția carierei tale profesionale depinde de modul cum o începi. În cadrul activităților de consiliere vei realiza care sunt aptitudinile pe care le ai, cele fizice cât și intelectuale. Daca gândesti și planifici înainte de a acționa, îți vei spori considerabil șansele de a fi admis pe piața muncii. Dorința de a te implica îin diverse proiecte și capacitatea de a socializa în interes de muncă sunt avantaje în obtinerea unui job.
Orice om sănătos posedă posibilitatea de a-şi dezvolta multilateral aptitudinile. Nu existăom care să nu fie înzestrat pentru ceva, să nu aibă nici o aptitudine, să nu poată obţine unele reuşite într-un domeniu de activitate sau altul.

Consilierea și orientarea în carieră este calea de la potențial la muncă!

Material realizat de
Expert informare și publicitate
Lipan Reghinula