Buletin informativ privind tabara organizata in cadrul proiectului “Pasi in educatia tuturor”

In cadrul proiectului PASI in EDUCATIA TUTUROR s-a desfasurat in perioada 01.11.2015 – 06.11.2015, pe parcursul a 6 zile si 5 nopti, tabara scolara organizata in localitatea Bran, judetul Brasov.
Eveniment asteptat cu mult entuziasm de copii de la Centrul cu programe integrate Euro Braila a avut ca obiectiv principal intarirea relatiilor familiale. Parintii, impreuna cu copii lor, au avut parte de momente de relaxare, unde au socializat si s-au apropiat mai mult unii de ceilalti deoarece au petrecut clipele necesare in orice familie, departe de rutina locului unde erau impovarati de griji.
Chiar daca au stat cateva zile, copii s-au incarcat de energie si bucurie cat pentru un an intreg. In tabara, dimineata, s-au desfasurat activitatile zilnice organizate in cadrul Centrului cu programe integrate Euro Braila, iar pe langa asta dupa-amiaza s-au distrat de minune mergand in drumetii, au vizitat obietivele turistice din jur, si-au facut siesta la piscina, iar cel mai important au facut repetitii pentru serbarea “In asteptarea lui Mos craciun”.

tabara tabara1 tabara2

Au fost 6 zile pline. Pline de zâmbete de copii, pe fața cărora se citea bucuria, dar și mulțumirea. 6 zile pline în care am învățat lucruri noi uni de la altii și ne-am redescoperit. 6 zile în care am legat prietenii. 6 zile în care am învățat mai multe despre noi. 6 zile în care ne-am regăsit pe noi înșine. 6 zile care ne-au ajutat să nu uităm că avem nevoie de puțin pentru a face lucruri mari.

Dar cum orice lucru frumos are un sfârșit, tabăra s-a încheiat dar suntem convinsi ca a fost o tabara reusita in care spiritualitatea s-a impletit cu jocul si bucuria!

 

Material realizat de Barda Vasile, expert informare și publicitate

Noiembrie 2015