Buletin informativ deschidere Centru cu programe integrate “Euro Braila”

ASOCIAȚIA EURO BRĂILA SM in calitate de partener, impreuna cu COLEGIUL TEHNIC “PAUL DIMO” GALATI, SCOALA GIMNAZIALA TICHILESTI BRAILA, SCOALA GIMNAZIALA “MIRCEA SANTIMBREANU” BRAD si COLEGIUL TEHNIC “DIMITRIE LEONIDA” IASI, prin implementarea proiectului cu titlul: „PASI in EDUCATIA TUTUROR”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeşte în oameni!”, contract POSDRU/181/2.2/S/153549, si- a deschis oficial portile pentru un numar de 55 de persoane.

Echipa isi propune prin activitatile din cadrul Centrului cu programe integrate “EURO BRAILA” , pe care urmeaza sa le desfasoare, sa previna si sa corecteze parasirea timpurie a scolii de catre copii si sa promoveze rolul educatiei in dezvoltarea personala si profesionala a acestora, oferind si parintilor acestora servicii de consiliere.

Copiii reprezinta cea mai buna investitie a noastra ca parinti dar si ca natie. Investind numai in copiii proprii vom castiga doar pe jumatate, poate chiar un sfert . Trebuie sa fim o echipa , impreuna putem reusi. Tot ceea ce este bun se realizeaza foarte greu dar satisfactia este pe masura. Impreuna cu echipa Asociatiei Euro Braila am reusit sa oferim un zambet pe chipul a 55 de copii si parinti, oferindu-le acestora zilnic cursuri tip “Scoala dupa scoala”, o masa dar si bani pentru a continua sa mearga la scoala.

23

Material realizat de Barda Vasile, expert informare și publicitate

Mai 2015