Anunț publicitar aprilie

ASOCIAȚIA EURO BRĂILA SM în parteneriat cu COLEGIUL ECONOMIC ION GHICA, TÂRGOVIȘTE, COLEGIUL COMERCIAL CAROL I, CONSTANȚA, COLEGIUL ECONOMIC VIRGIL MADGEARU, PLOIEȘTI si COLEGIUL ECONOMIC ION GHICA, BRĂILA implementează în perioada 11.02.2015 – 10.12.2015 în cadrul proiectului cu titlul „Învață cu noi să devii antreprenor!”, POSDRU/175/2.1/S/149602 activități de consiliere în carieră în vederea facilitării inserției elevilor pe piața muncii și activități inovative și interactive de învăţare de tip “firme de exerciţiu” în vederea îmbunătățirii tranziției de la școală la viața activă.

Proiectul se adresează elevilor învățământului secundar (ISCED 3) din licee tehnologice și teoretice înscriși în anul școlar 2014/2015 în clasa XI/XII din județele: Brăila, Galați, Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău, Ialomița, Dâmbovița, Teleorman, Prahova, Călărași, Argeș și Giurgiu.

Proiectul urmărește dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale elevilor, relevante primului lor loc de muncă prin simularea proceselor dintr-o firmă reală în cadrul firmelor de exercițiu.
Persoană de contact:
Reghinula LIPAN, Expert informare și publicitate
Instituția: ASOCIAȚIA EURO BRĂILA SM
Telefon: 0786410207
E-mail: eurobraila@gmail.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.