Anunt privind inscrierea in grupul tinta – ID 153549

         ASOCIAȚIA EURO BRĂILA SM in calitate de partener, impreuna cu COLEGIUL TEHNIC “PAUL DIMO” GALATI, SCOALA GIMNAZIALA TICHILESTI BRAILA, SCOALA GIMNAZIALA “MIRCEA SANTIMBREANU” BRAD si COLEGIUL TEHNIC “DIMITRIE LEONIDA” IASI implementeaza în perioada 23.03.2015 – 23.11.2015 proiectul cu titlul: „PASI in EDUCATIA TUTUROR”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeşte în oameni!”, contract POSDRU/181/2.2/S/153549.

         În cadrul proiectului „PASI in EDUCATIA TUTUROR”, Asociatia Euro Brăila SM informează că începând cu luna martie 2015 se desfășoară activitatea de înscriere în grupul țintă

Proiectul se adresează elevilor cu risc de parasire timpurie a scolii; elevi care se afla in stare de normalitate in scoala, dar sunt expusi riscului de abandon scolar si discriminarilor; fac parte din familii cu venituri foarte mici, respectiv ai caror parinti nu pot reprezenta un sprijin in continuarea scolii, parinti/tutori ai elevilor cu risc de parasire timpurie a scolii; prescolari cat si parinti/tutori ai prescolarilor.

Înscrierea participanţilor se face prin depunerea dosarului de candidatură la sediul asociatiei Euro Braila SM – str Grivitei nr. 152.

Persoană de contact:

Barda Vasile, Expert informare și publicitate

Instituția: ASOCIAȚIA EURO BRĂILA SM

Telefon: 0786410207

E-mail: eurobraila@gmail.ro                                                                                                        

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.